FMT bouwtekeningen, informatie en foto’s

Via clublid Frits Zalm ben ik in het bezit gekomen van veel FMT bouwtekeningen en bouw informatie geïllustreerd met foto’s.
Al deze informatie heb ik in een Exel sheet verzameld zodat een belangstellende kan filteren naar een model die hij voor ogen heeft, je kan filteren op modelsoort, spanwijdte, etc.  Exel sheet
Het waren oude bladen waar de info uit vandaan kwam, dus veel foto’s zijn niet in kleur, wegens privacy en publicatie rechten kan ik hier geen foto’s en teksten plaatsen uit FMT bladen, maar op verzoek kan ik de bestanden met de foto’s over de mail verzenden naar belangstellenden.
Mocht je meer info willen kan je contact met mij opnemen en eventueel een afspraak maken om de bouwtekening(en) te zien
De originele tekeningen worden niet uitgeleend maar mocht men dat willen tegen kostprijs op ware grote gekopieerd

ntm.koning@quicknet.nl

FacebookyoutubeFacebookyoutube