Vliegshow

Helaas kon in 2016 door weersomstandigheden de vliegshow op Koningsdag niet doorgaan, maar we zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben een nieuwe show samengesteld die wij op zondag 29 mei 2016 aan het publiek konden presenteren. Het was een wervelende show met radiobestuurde vliegtuigen en helikopters. Tijdens de show kwamen de vele facetten van de modelvliegsport aan de orde. Van gemoedelijk vliegende elektrovliegtuigen tot spectaculaire 3d-vluchten en speedzwevers die enorme snelheden bereiken . Op de show kon een grote variatie aan modellen worden bewonderd: WOII schaalmodellen, zwevers, fantasiemodellen, stunt modellen, helikopters en nog veel meer.

Het is en blijft een uitgelezen gelegenheid om met het hele gezin naar toe te gaan. Het biedt kijkplezier voor jong en oud, voor technisch geïnteresseerden en voor mensen die gewoon van gezelligheid houden.

—–

Helaas zijn er voor de vliegshow in het jaar 2017 onvoldoende vrijwilligers beschikbaar. Hier door kan de vliegshow dit jaar geen doorgang vinden. U kunt natuurlijk wel onze opendag op 11 juni  bezoeken, die is welleswaar wat minder spectaculair, maar u wordt wel, samen met een van onze instructeurs, in de gelegenheid gesteld zelf een model te besturen. Dat is toch ook bijzonder spannend!  

 

Knuffel vliegshow

Speciaal voor de kinderen was er vorig  jaar een vliegtuig beschikbaar waarmee hun knuffelbeer zijn vliegbrevet kon halen. De knuffels vlogen enkele rondes over het veld en behaalde daarmee hun vliegbrevet. Verder konden ouders een ludieke foto maken van hun kinderen bij het fotodoek.

Fotodoek

cropped-Pegasus-copter.jpg

—-

 

 

klik  >>hier<< voor het foto album op de site.

 

Prachtige foto’s van onze show zijn te vinden op website van Jol Vel fotografie. Klik op deze link om naar de pagina van haar site te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebookyoutubeFacebookyoutube